Chisu, Tikkurila Festivaalin kuningatar

Suomalainen musiikki Jari Sillanpäästä Antti Tuiskuun, JVG:stä Apulantaan ja Chisusta Atomirottaan kiinnostaa suomalaista festariyleisöä. Anakonda.fi todisti ilmiön taas Tikkurila Festivaalilla.

Ennen muinoin Vantaalla oli Ankkarock, nyt sen tilalle tullut Tikkurila Festivaali järjestettiin jo kolmannen kerran. Kävijäennätys, yhteensä 20 000 ihmistä perjantaina ja lauantaina Hiekkaharjun urheilukentällä merkitsee sitä, että tapahtuma pystytetään taas ensi vuonna.

"Olemme yksi harvoista ikärajattomista musiikkifestivaaleista pääkaupunkiseudulla ja tällaiselle näyttää olevan selkeää kysyntää alueellamme. Tavoitteenamme on olla maamme suosituin puhtaasti kotimaisen musiikin festivaali", tapahtuman perustaja Jan Grehn kommentoi.

Kotimaiset tähdet ovat suosittuja, sehän on viime vuosina nähty monilla festivaaleilla ja jopa areena- ja stadionkonserttien tarjonnassa. Sama resepti siis toimii Tikkurilassa, jossa lavalle päästetään suomalaisia suosikkeja laajalla skaalalla radiohittejä tehtailleista poppareista räppäreihin, rockyhtyeisiin ja iskelmätähtiin.

Anakonda.fi kuvasi tunnelmia Tikkurila Festivalissa - pääkuvan Chisu oli yksi festarin suosituimpia esiintyjiä.

Yön Olli Lindholm sai Tikkurilassa esiintyä ilman Andy McCoyn olutsuihkua - viikkoa aiemmin Karmarockissa oli toisin.

J. Karjalaisen festarityyliä, kesä 2016.

Jaa, että kenen kengät? Hän ansaitsee kultaa, jalkoihinsakin: Jari Sillanpää!

Kuvat: Jarmo Kumpulainen