"Tatuoitu ja turvallinen" Samae Koskinen teki kesäbiisin: Aurinko, ystävä ja kaljaa

Hyvää keskikesän juhlaa! Anakonda.fi toivottaa sitä jakamalla Samae Koskisen mietteitä - ja kappaleen Aurinko, ystävä ja kaljaa. Sen kesäisempi ei biisi voi olla!

On kesä - ja kesäbiisien aika. Samae Koskinen Aurinko, ystävä ja kaljaa kiteyttää aika monta huolettoman kesän kivaa juttua samaan biisiin. Toki aitokoskislaiseen tyyliin vihjataan, ettei mikään ole ihan täydellistä ja muistutetaan muun muassa, mitä se tarkoittaakaan kun repii olutpullon etikettejä...

Olihan siitä ja parista muusta jutusta kysyttävä laulaja-lauluntekijä Koskiselta itseltään:

On hieno CCR -aloitus uudessa biisissäsi! Opettelitko aikanaan soittamaan Creedenceä kuunnellen?

Kyl mä jouduin soittamaan musiikkiopiston kusisia etydejä, jotka ei kiinnostanu pätkääkään. Ois kiinnostanu Kissin riffit enemmän mutta kaikkee ei voi saada.

Milloin olet itse viettänyt viimeksi aikaa tuolta pohjalta: aurinko, ystävät ja kaljaa?

Kyllä mä pyrin siihen aina kun on mahdollisuus. Esimerkiksi äskettäin tuottajani Jonas Olssonin ja A&R Marja Kokon kanssa. Ystävien tapaaminen kasvokkain alkaa olemaan vuosi vuodelta tärkeämpää, on muka liian helppo kuitata sosiaalista elämää viestein.

Revitkö etikkejä itse?

Toistuvasti.

Eikö oluen tarvitse olla IPAA isolla rahalla, eikö? Sinähän olet tunnettu ruoka- ja juomaharrastaja?

Onneksi lauluissa saa kertoa tarinoita, joiden ei tarvitse pitää paikkaansa. Mä veikkaan, että mä oon oikeassa elämässä just se ärsyttävä tyyppi, joka raahaa puistoon mieluummin obskuurin pienpanimo-oluen kuin peruslagerin.

Joku tyyppi jossain tosi-tv:ssä oli etsi taannoin miestä asettaen hänelle kaksi vaatimusta: tatuoitu ja turvallinen. Oletko sinä sellainen? 

Kyllä mulle muutama tatuointi on kertynyt ja kaiketi mulla turpakin on. Eli olen!

Kuuntele Samae Koskinen Aurinko, ystävä ja kaljaa Spotifyn kautta tästä:

Teksti ja kuva: Pasi Kostiainen