Haastattelussa Robin:"Ensimmäinen kesä lähinnä festareilla!"

Viime juhannuksen Robin vietti perheensä kanssa veneillen. Tänä vuonna on toisin: on neljättä kesää keikkailevan laulajatähden ensimmäisten juhannusfestarien aika. Anakonda.fi:n haastattelussa Robin kertoo, että kesän keikoista suurin osa on muutenkin festivaaleilla toisin kuin aikaisemmin.
Robin

Robin Packalen on vasta 16-vuotias, mutta hän kiertää Suomen suosituimpiin kuuluvana laulajana keikkapaikkoja jo neljättä kesää!

Turkulaislaulajan voi sanoa vakiinnuttaneen asemansa, käytetään sitten mittarina ihan mitä tahansa. Esimerkiksi levymyyntiä: se laskee tunnetusti kautta linjan, mutta Robinin viime syksynä julkaistu neljäs albumi 16 on yltänyt jo komeaan 70 000 kappaleen myyntiin. Levy oli myös viime vuoden myydyin kotimainen äänite.

Entäs sitten keikkasuosio? Sitähän riittää, Anakonda.fin tietojen mukaan Robinin yleisö on laajentunut neljänneksi kesäksi aikuisiin yli- ja alle kolmekymppisiin naisiin. Robin on kasvanut yleisönsä mukana - ja saanut sitä koko ajan lisää. Lasten ja nuorten lisäksi häntä kuuntelevat ainakin äidit.

Kesän festareilla joukkoon liittynevät myös isät. Viime kesän Ruisrockissa Robin heitti uskomattoman energisen keikan. Sitä pitivät monet silloin yhtenä koko festarin parhaista, niin tämän jutun kirjoittajakin pitää. Ja Robinille itselleen se oli myös koko keikkakesän kohokohta.

"Se oli ihan paras keikka. Se oli ihan älyttömän hienoa", Robin sanoo Anakonda.fi:lle oheisessa videohaastattelussa.

Ehkä juuri Ruisrockin kannustamana Robinin keikoista on tänä vuonna suurin osa festariesiintymisiä. Se kelpaa Robinille hyvin.

"Näkee muitakin artisteja bäckäreillä ja noin."

Juhannuksen Robin -keikat ovat torstaina Kalajoella ja perjantaina Kauhavalla.

"Aika jännää, mulla ei ole ennen ollut tämmöisiä juhannuskeikkoja!"

Fakta: Robin keikkakesän kalenteri löytyy tästä.

Teksti ja kuvat: Pasi Kostiainen