Ostaisitko tämän käytetyn?

Nettiauto.com -suosikkeja: miljoonan ajettu Volvo ja miljoonan maksava Mersu!

Päivän luku: miljoona. Päivän yksikköjä: kilometrit ja eurot. Anakonda.fi törmäsi kiinnostaviin miljoona-autoihin Nettiauto.comissa.

Nettiauto.com: myynti-ilmoitus lupaa: "Kehrää kuin krapulainen"

Nettiauto.comin automyynti-ilmoitukset saavat myyjien luovuuden kukkimaan. Anakonda.fi poimii

Nettiauto.com: Suomen hauskin automyyjä liikkeellä taas - "Ei näy veritahrat"

Nettiauto.comissa on käytetyn auton myynti-ilmoitus, jossa on aineksia nettihitiksi. Ei välttämättä auton, mutta tekstin takia.

Maksaisitko 11 vuotta vanhasta autosta noin 700 000 euroa?

Ford GT vuosimallia 2005 on myytyvänä vantaalaisessa liikkeessä tuulilasissaan hintapyyntö 698 000 euroa. Anakonda.fi kertoo, millaisesta autosta on kyse.

Ostaisitko "BMW-Toyotan"? - "Herättää hilpeyttä"

Nettiauto.comissa on myytävänä halpis, joka on ainutlaatuinen versio autoteollisuuden jättiläisten yhteistyöstä: "BMW-Toyota".

Nyt on myynti-ilmoituksessa teksti: "On laulettu, ryypätty ja rällätty"

Nettiauto.comissa myydään Ford Mondeota vuodelta 1993 harvinaisen suorasanaisella ilmoituksella.

Avoautoon 2000 €? - Valitsimme 3 helmeä

Anakonda.fi valitsi Nettiauto.comin valikoimasta kolme korkeintaan 2000 euroa maksavaa avoautoa, joilla kelpaa kaasuttaa kesään.

Nettiauto.com: Myytävänä Saab 900 - ikää 25 vuotta, ajettu vain 36 tkm!

Miten olisi autokauppa, jonka kohteena on varsin vähän ajettu, Suomessa tehty - ja 25 vuotta vanha auto? Anakonda.fi esittelee nettiauto.comin myyntikohteista yhden tämän hetken katsotuimmista, erittäin siistiltä näyttävän Saab 900:n.

Nettiauto.com: Myytävänä "tsekkiferrari", joka "ei sovellu ujoille"

Skoda on nykyisin yksi Suomen myydyimpiä automerkkejä, mutta 1970-luvun klassikko-Skodat ovat liikenteessä harvinaisuuksia. Anakonda.fi löysi Nettiauto.comista hienon kuntoon entisöidyn, museokatsastetun coupe-Skodan. Mutta pitiköhän Skoda-miehen varautua noin 40 vuotta sittenkin huomioon?

Voiko "Suomen halvin auto" olla sijoitus lähes 40-vuotiaana?

Nettiauto.comissa myydään siistiltä näyttävää Toyota Timangia. Anakonda.fi muistelee persoonallisesti Suomen-markkinoille nimettyä mallia, joka oli autoveron takia myyntimenestys hetken aikaa.

"VW-skandaali" suomalaisittain: "Huono autohan tuo on, sysip--ka ja ruma!"

Nettiauto.comin myynti-ilmoitusten tämän hetken suosikiksi on noussut jyväskyläläinen Volkswagen Passatin myyntipuhe. "Ei ole tiukka hinta todellakaan. Täys vitsihän tuo hinta on", lukee ilmoituksessa, jota Anakonda.fi:n toimitus pitää ehkäpä vuoden hauskimpana.

"Vaikka luotisateeseen!" - Nettiauto.com: myynnissä panssaroitu diplomaattiauto

Edustuskäytöstä vapautuu silloin tällöin myyntiin kiinnostavia autoja, mutta harvoin tällaista, josta myyjä voi sanoa:"Kelille kuin kelille tai vaikka luotisateeseen."

Myytävänä: elokuvasta tuttu klassikkoauto

Nettiauto.comissa myydään autoa, joka kuvitti Peter Franzenin esikoisohjausta Tummen veden päällä. Anakonda.fi ihastelee keltaista Ford Cortinaa, joka kuljettaa jo kuvissa 1970-luvulle.

Juhani Tammisen 1970-luvulla tuoma museojenkki myytävänä -"Tamin kirjallinen tuotanto mukaan"

Nettauto.comissa on myytävänä museoauto, jonka kiiltävä kromiin liittyy tarina : Ford Granada on jääkiekkolegenda Suomeen tuoma 1970-luvulla ensimmäiseltä ammattilaismatkaltaan.

Juhani Tamminen Anakondalle:"Kun tuolla ajoi, oli kuin olisi tehnyt Kupittaalla seitsemän maalia!"

Lätkälegenda Juhani Tamminen on tottunut hyviin autoihin. Nyt hän ajaa Jaguarilla, mutta hän muistaa myös ensimmäisen Suomeen tuomansa auton, amerikkalaisen Ford Granada V8 5.0 Ghian. Anakonda.fi:lle Tamminen muistelee nyt myynnissä olevaa museoikäistä Granadaa ja muita autojaan - ja niiden vaikutusta faneihin ja vastustajiin.

Ostaisitko 90-vuotiaan auton? Ajokunnossa, Suomi-auto...

Fordin T-malli on yksi historian mullistavimpia - ja eniten myytyjä - autoja. Anakonda.fi harkitsee koeajoa, sillä nyt Nettiauto.comissa myydään autovanhusta ihan nykyaikaisella myyntitekstillä.

Ostaisitko Brezhneviä kyydinneen Cadillacin? - Katso linkki myynti-ilmoitukseen

Cadillacia amerikkalaisempaa autoa saa hakea, mutta niin vaan sellainen hankittiin Neuvostoliiton suurlähetystön käyttöön Helsinkiin. Nyt Nettiauto.comissa myydään tätä autoa, jolla varmasti olisi monta tarinaa kerrottavanaan.

No nyt on autolla myyntilause:"Tällä lyhytkin matka tuntuu pitkältä"

Nettiauto.comissa on myynti-ilmoitus, jota ei voi syyttää asioiden kaunistelusta. Anakonda.fi kiittää yksityistä pohjalaista automyyjää rehellisyydestä.