Uusi Ferrari 488 Spider esiteltiin - sinisenä

Pystyykö autohullu näkemään auton sen värin ohi? Tätä testaa nyt Ferrari. Anakonda.fi päivittelee Ferrarin tapaa julkistaa uusi malli 488 Spider sinisenä eikä "Maranellon-punaisena". Mutta kuskin paikalle vievä video vie kyllä mukanaan.

"Ferrarin-punainen", "Maranellon-punainen" - italialaisen urheiluauton väri on ollut käsite.

On se sitä edelleen. Ehkä Ferrarin suunnittelijoiden ja markkinaväen mielestä jopa niin vahvasti, että automerkki kokeilee faniensa kykyä nähdä värin ohi: ehkä uusi malli erottuu entisistä paremmin, jos se esitelläänkin sinisenä.

Ja juuri niin tiistaina Ferrarin nettisivulle  ja Youtube -kanaviin ilmestynyt uutuusmalli Ferrari 488 Spider esitellään.

Katsojalle luodaan mielikuva siitä, miltä tätä avomallia tuntuu ajaa katto auki italialaisella maaseudulla. Ääni ja ratin takaa kuvattu nopeasti vaihtuva maisema vahvistavat fiilistä, että kyllähän uuttakin Ferraria ajelisi mielikseen. Tästä pääsee Ferrarin sivulle - ja painamaan punaista käynnistysnappia.

Teknistä faktatietoa voi lukea vaikka englantilaisen AutoExpressin sivulta, mutta mainittakoon tärkeimmät luvut: moottori on 3,9-litrainen V8 turbomoottori, hevosvoimia on 670 ja vääntöä 760 Nm.

"LIvenä" auto esitellään Frankfurtin automessuilla syyskuussa.

Lue Anakonda.fi:stä myös:

Pelastaako start up USA:n autoteollisuuden? - Katso video Equus -muskeliautosta