Paluu tulevaisuuteen -leffan kulttiauto nyt: uusi elämä Saara Forsbergin videolla!

Paluu tulevaisuuteen -elokuvien auto De Lorean DMC-12 vie yhä uusiin seikkailuihin: leffan klassikko-auto oli mukana suomalaislaulaja Saaran uuden musiikkivideon kuvauksissa.

Paluu tulevaisuuteen -elokuvat ovat olleet hyvin esillä, kun 21.10.2015 on ajankohta, jolloin tarinan "tulevaisuus" toteutuu. Vuosina 1985-1989 kuvatun leffatrilogian toisessa osassa aikakoneeksi tuunattu De Lorean DMC-12 laskeutuu tulevaisuuteen - ja juuri tänä tiettynä päivänä.

DeLoreanista tuli kulttiauto elokuvan ansiosta, mutta leffassa käytetty auto ei ole jäänyt pölyttymään kalifornialaiseksi turistinähtävyydeksi. Sitä vuokrataan edelleen elokuviin ja musiikkivideoihin.

Virtaviivaisen auton tuore vuokraaja on suomalaisille varsin tuttu. Autolla on rooli Los Angelesissä uraa luovan laulaja-näyttelijä Saaran uudella musiikkivideolla. Anakonda.fi kertoi viime vuonna sensaatiomaisten YouTube -videoiden ansiosta merkittävän levytys- ja elokuvasopimuksen saaneen Saaran eli Sara Maria Forsbergin tarinan joulukuussa. Sen voi lukea tästä.

Alkuperäisen Paluu tulevaisuuteen -De Loreanin vuokraamisesta videokuvauksiin kertoi Saaran manageri Johannes Ylinen Instagramissa.

Saaran ensisinkku julkaistiin keväällä ja videokuvausten perusteella jatkoa saadaan kuultavaksi ja nähtäväksi pian. Saara lauloi vierailijana myös Kasmirin "kesäkumibiisissä", radiohitiksi nousseessa kappaleessa Vauvoja.

Lue Anakonda.fi:stä myös nämä elokuvien ja tv-sarjojen autoja koskevat jutut:

Taas ajaa Saga Siltaa - Selvitimme kultti-Porschen tarinan

Näkyykö Porschen suosiossa elokuvan ja tv:n vaikutus? Katso lista auton tähtirooleista