Onko varmasti tarpeeksi kaiuttimia? - Katso kuvat DigiExposta

Helsingin Messukeskuksen viikonloppuun mahtuu monenlaista Digi-, Ski- ja BoardExpo sekä Lätkä&Säbä -messuilla. Katso Anakonda.fi kuvia messuilta - muun muassa viimeisen päälle soivaksi peliksi tuunattu Fiat.

Tällaista italialaista Fiat Grande Puntoa näkee harvoin. Maavara lasketaan milleissä, maalaus ei ole ihan Fiatin värikartasta - ja kaiuttimet riittävät sisäverhoiluksi.

Helsingin Messukeskuksen DigiExpossa on näytteillä autohifiin erikoistuneen Hertzin Punto, joka taatusti herättää huomiota. Messuauto on kiertänyt tapahtumissa muutaman vuoden ajan, esimerkiksi 2011 se kimalteli Leipzigissa.

Auto on tietysti näyttelyesine, mutta liikenteessä se ei juuri sopisikaan muille kuin todellisille musiikin - tai hyvän soundin - rakastajille. Viereenistujaa siihen olisi turha houkutella, sillä ns. pelkääjänpaikkakin on uhrattu tekniikalle.

Huomion herättäjänä Punto toimii hyvin. DigiExpossa auto keräsi katselijoita kuin tapahtuman tunnetuimmat ihmiset. Heitä oli perjantaina paikalla jääkiekon nuorten maajoukkuevalmentaja Jukka Jalosesta ex-freestyle -hiihtäjä Pekka Hyysaloon.

Anakonda.fi kuvasi tapahtuman tyyppejä, tuotteita ja tunnelmia.

Pekka Hyysalo.

Talven hiihtomatkojen myyntikausi on kiivaimmillaan, aktiivisten liikkujen messuilla tarjolla oli monenlaisia kohteita.

Ei Märkä- vaan Pahvi-Simo.

Bille Beino ja Pure Waste sekä monet muut kotimaiset vaatemerkit esittelevät ja myyvät viikonvaihteessa Messukeskuksessa. Jääkiekkoilija Ville Leinon Bille Beino juhlii 1-vuotissyntymäpäiväänsä.

Teksti ja kuvat: Pasi Kostiainen

Fakta: Digi-, Ski- ja BoardExpo sekä Lätkä&Säbä -messut Helsingin Messukeskuksessa vielä lauantaina ja sunnuntaina 1. marraskuuta.